среда, 28. октобар 2015.

SUPERLIGA ZA OK NIŠ POČELA POBEDOM!

Sa velikim nestrpljenjem čekali smo početak Superlige za seniore. OK Niš priredio je veliku radost svim ljubiteljima sporta, a posebno odbojke u Nišu. U prvom kolu, na gostujućem terenu, savladana je domaća Inđija. Utakmicu bi najbolje opisali "izlizani" naslovi "Od očaja do sjaja" i "Do ponora i nazad". Vodila je Inđija sa dva prema nula u setovima, imala veliku prednost i u četvrtom i petom setu, ali sve to nije pokolebalo niške odbojkaše koji su uspeli da zabeleže vrednu pobedu. 

Svaka pobeda u ovom rangu takmičenja predstavlja i predstavljaće veliki uspeh, a niški tim ih nije baš puno zabeležio do sada u svoj istoriji. Ovo je bila "jubilarna" peta u istoriji kluba. Bilo kako bilo slike sa utakmice iz Inđije zauzeće važno mesto u istoriji niške odbojke kao slike koje predstavljaju trijumfalni povratak u elitu.




 Inđija - Niš 2:3, 23.10.2015.

Kao nagrada za dobru igru, veliku borbenost i pobedu došao je izbor dvojice igrača OK Niš, Ivana Perovića i Milana Kostadinovića, u prvu postavu prvog kola. 

Sportski žurnal 27.10.2015.

Pobeda u Inđiji izazvala je euforiju među onima koji prate nišku odbojku, lepo je bilo pročitati komentare biviših igrača kluba na vest o pobedi. Verujemo da će se sva ta pozitivna energija osetiti u hali Čair u subotu 31.10.2015. godine kada počne meč između Niša i Novog Pazara. Prosek posete u prvom kolu bio je 330 gledalaca po utakmici. Možemo li da ga nadmašimo u subotu? Ova ekipa to zaslužuje.

Nažalost niški Prvoligaši nisu imali uspeha proteklog vikenda. ŽOK Student poražen je u Čairu od iskusnije ekipe FOK iz Futoga rezultatom 3:2. Kao nagrada za borbenost i požrtvovanje domaćima je ostao utešni bod. Odbojkašice Millenniuma poražene su u svom prvom prvoligaškom gostovanju u istoriji kluba od beogradskog Asa maksimalnim rezultatom. I jednoj i drugoj ekipi predstoji puno rada i dobrih treninga kako bi u nastavku sezone beležili bolje rezultate.

 ŽOK Student - FOK 2:3, 25.10.2015.

Poput prvoligašica i drugoligaške ekipe pretrpele su poraze. Podmlađene ekipe OK Desetka poražene su od gostiju iz Leskovca, koji su ove sezone istakli kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja. Seniorke: Desetka - Leskovac 98 0:3, seniori: Desetka - Dubočica 1:3. Poraz rezultatom 3:1 na gostovanju u Negotinu, od domaćeg Hajduk Veljka, pretrpeli su odbojkaši Millenniuma.

Pred nama je zanimljiv odbojkaški vikend, u Nišu se igraju tri utakmice. OK Niš u subotu 31.10.2015. dočekuje veoma kvalitetnu ekipu iz Novog Pazara. Utakmica u hali Čair počinje u 17 časova. Dan kasnije odbojkaši Millenniuma dočekaće Pirot u okviru Druge lige - Istok od 13 sati. Od 15 časova utakmicu Prve lige za seniorke odigraće Millennium i Futog. Obe utakmice igraju se u sali OŠ "Miroslav Antić".

Vaša poseta puno bi značila klubovima u borbi za bodove, uživajte u kvalitetnim mečevima, budite deo niške odbojke.




Нема коментара:

Постави коментар