среда, 18. новембар 2015.

PRVA POBEDA ODBOJKAŠICA MILLENNIUMA!

Odbojkašice Millenniuma zabeležile su prošlog vikenda prvu pobedu u istoriji kluba u Prvoj ligi. Millennium je bio bolji od Valjeva rezultatom 3:1 (25:19, 20:25, 25:15, 25:17). Pobeda dovljna za beg sa poslednjeg mesta koja istovremeno može predstavljati i najavu boljih partija u nastavku sezone. U sledećem kolu Millennium gostuje Beogradu, ali pre toga večeras u sali   OŠ Mika Antić dočekaće aktuelnog osvajača duple krune ekipu Vizure u 1/8 finala kupa Srbije. Prilika za sve ljubitelje odbojke da budu na tribinama i uživaju.

ŽOK Student nikako da veže dve dobre partije. Nakon prošlonedeljnog trijumfa nad Ivanjicom usledilo je novo razočaranje. Smederevo – Student 3:0 (25:19, 25:20, 25:21). Utisak je da se u ovom meču moglo više, a nova prilika za pobedu u gostima je već u subotu kada Student gostuje Takovu. Posle slabije partije red je opet na bolju. Ukoliko se želi opstanak mora se pobeđivati i u gostima – važi za oba naša prvoligaša.

Utakmica 4. kola Superlige za seniore između Radničkog i Niša počela je lepom svečanošću na kojoj je kapitenu OK Niš Predragu Pržiću uručena nagrada za najboljeg igrača lige za oktobar. Čestitamo Peđi na dobrima partijama uz želju da ceo tim nastavi tako. 

Predrag Pržić prima priznanje, Kragujevac, 13.11.2015; foto: www.uokpl.rs

Nažalost posle tri startne pobede usledio je i prvi superligaški poraz za OK Niš. Ponovo se igrao peti set ali ovog puta nije bilo dovoljno ni sreće, ni snage ni koncentracije. Nakon prva tri izjednačena seta Niš je vodio sa 2:1 u setovima, ali se u četvrtom setu igra potpuno raspala. Na kraju Radnički – Niš 3:2 (24:26, 25:20, 25:27, 25:11, 15:12). Posle prva četri kola i tri gostovanja zabeležen je sjajan učinak od tri pobede i jednog poraza, utisak je još lepši kada se doda da je u Nišu gostovala veoma jaka ekipa Novog Pazara. 

Radnički - Niš, 13.11.2015.

Posle dve nedelje superligaška utakmica ponovo će se igrati u hali Čair. OK Niš će u četvrtak od 18 sati dočekati aktuelnog vicešampiona i jednu od naših najboljih ekipa beogradski Partizan. Najbolji poziv na utakmicu su dosadašnje sjajne partije ekipe. Možemo li postaviti novi rekord kada je poseta u pitanju? Svakako bi bilo od značaja u pokušaju da se savlada veliki rival. 

Niški drugoligaši zabeležili su pobede. Seniorke OK Desetka na gostovanju u Surdulici, a seniori na gostovanju Timoku u Zaječaru. U oba slučaja bilo je 0:3, dakle čista desetka J. Ocenu deset za prikazanu igru dobili su i odbojkaši Millenniuma koji su sa 3:0 savladali Borac iz  Paraćina.

U novo kolo, u kome gostuje Borcu, Desetka će ući pojačana za Dimitrija Tošića koji dolazi iz OK Niš, a Millennium će lidera na tabeli ekipu Dubočice dočekati pojačan za libera Nikolu Ždraljevića i primača Mišu Stamenkovića. Ovaj tandem takođe stiže iz OK Niš. Lepa saradnja između niških klubova. Seniorke Desetke gostuju Paraćinu.

Budite u Sali narednih dana, podržite niške klubove.

Нема коментара:

Постави коментар